úterý 12. dubna 2016

Pár rad, jak zacházet s léčivými kameny

1) Aby nám kámen správně fungoval, musíme se o něj starat. Kámen si po pořízení nejdříve očistíme ve vodě;) – ať už pod tekoucí vodou z kohoutku, nebo jej ponoříme do slané vody a necháme tak očistit od vibrací, které mohl nachytat cestou k nám a pro nás nemusejí být žádoucí


2) Kámen dle druhu nabíjíme – velkou část kamenů na slunci s výjimkou růženínu, ten na slunci bledne a pak se dá také nabíjet při úplňku, při měsíčku, dobré je také třeba položit na kmen či větev stromu, či do květináče na květiny, aby natáhl sílu. Kámen, který jsme si tak očistili, už by jsme neměli půjčovat dalším osobám, je dobré jej nosit při sobě a tak se s ním sžívat, aby vibrace byly propojeny.

3) Pokud je majitel kamínku nemocný, je možné, že mu kamínek praskne, zmatní atd, takový kamínek je vhodné zakopat do země, protože nám dal už veškerou svou energii a další již nemá – pak je dobré jej vrátit zemi a pořídit si nový.

4) Kameny je dobré obměňovat – nenosit jen jeden, ale střídat je a to i dle druhů. Není třeba nosit jen jeden druh, ale nakombinovat je dle vlastností, které by nám mohli kamínky podpořit, či nemoci, u kterých by nám mohli pomoci. Kamínky se dají nosit nejen na krku, či jako náramek, ale také se dají přikládat na postižená místa, či orgány, kterým mohou pomoci, či dodat energii, kterou mají nemoci oslabenou.


Žádné komentáře:

Okomentovat